Croque festijn De Blauwe Vinken

Eten en drinken

Croque-festijn De Blauwe Vinken tvv ondersteuning Ekseeko!!!

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseren de Blauwe Vinken hun jaarlijks eetfestijn. Na het succes van vorig jaren: Croque-festijn!

Beginnen doen we met een overheerlijke soepje van verse groenten, dan gaan we over in een krokante croque monsieur naar keuze en om dan te eindigen met een lekkere dessert. Er is een buffet van groenten en je kan kiezen tussen een 7-tal soorten croque monsieurs.

Ook dit jaar zijn er een aantal speciale biertjes voorzien en wordt er gezorgd voor een leuke en aangename sfeer.

Jullie zijn allemaal welkom om 16 uur voor een croque uit het vuistje met een lekker pint en vanaf 18 uur is het croque menu. En dit allemaal gaat door in het Felix Sohiecentrum.

Zoals de laatste jaren gaat een deel van de winst naar Ekseeko. een vrijetijdsvereniging voor jongeren en volwassenen met en zonder beperking, actief in de Druivenstreek.

Een groep van vrijwilligers zet zich in om voor deze mensen een leuk weekend en vele leuke activiteiten te maken. Ze leven van subsidies en daarom organiseren de Blauwe Vinken ook dit eetfestijn. Ekseeko werkt onder de vleugels van KVG(Katholieke vereniging voor Gehandicapten).

Tijdens de lichtstoet van het jaarlijks Druivenfestival werken de Blauw Vinken samen met de jongeren van Ekseeko aan een wagen en zorgen voor een leuke ambiance tijdens deze stoet. En om hun jaar af te sluiten zorgen wij voor een heuse barbeque aan de vijver van Jeannine.

Meer info over Ekseeko: www.ekseeko.be

En wie in zijn crocs komt...krijgt gratis aperitief!

Reserveren kan bij Jo 0478/33.97.17 of Peter 0476/41.21.20 of deblauwevinken@hotmail.com

Wanneer

16 maart 2019 van 16:00 tot 23:00

Waar

GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Vertel het verder