Cursus: Vogelzang in het Bos(museum)

Lessenreeks

Inschrijven mogelijk vanaf 14 oktober 2021

Een vroege ochtend in het voorjaar. Het bos wordt wakker met een indrukwekkend ochtendconcert van de vogels. Maar welke vogels horen we allemaal? In deze cursus leren we niet alleen de geluiden van de bosvogels kennen en hérkennen, maar ook die van de water- en rietvogels. Is het nu een Koolmees of een Zwarte Mees, een Groene Specht of toch een Zwarte of misschien wel een Boomklever. Verder leer je onder meer over de functie van de zang en de vele roepjes, over hun zang -en gehoorapparaat vergeleken met het menselijke, over wanneer we welke vogel kunnen horen in functie van de dagperiode en in functie van jaarvogel of trekvogel. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt.

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via het formulier onderaan. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail (controleer zeker je spamfolder). Je betaalt veilig op onze website met je kaart of via overschrijving. Voor deze cursus zijn er verschillende tarieven van toepassing.

  • Steuntarief: met een paar extra euro maak je onze activiteiten betaalbaar voor iedereen (36,00 euro)

  • Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus (31,50 euro)

  • Ledentarief: als lid van Natuurpunt en het Open Netwerk kan je genieten van een korting (27,00 euro)

  • Studententarief (-25j) & Sociaal tarief: voor wie het wat minder breed heeft* (15,00 euro)

* Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je vragen? Bekijk onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met de organisator van je cursus 

SAMENWERKINGSPARTNERS

Natuurpunt CVN organiseert deze cursus in samenwerking met Boslucht, Bosmuseum Hoeilaart, Natuurpunt Druivenstreek en Natuurgroepering Zoniënwoud vzw.

Wanneer

17 maart 2022 van 19:30 tot 22:30 , 24 maart 2022 van 19:30 tot 22:30 , 23 april 2022 van 08:00 tot 11:00

Waar

Bosmuseum Jan van Ruusbroec
Duboislaan 2
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

€31.5

Vertel het verder