Dag van de Markt 2019

Markt of braderie

Spaarkaartactie
Van vrijdag 12 april tot en met vrijdag 24 mei (12 uur)

Zeven weken lang kan je op de vrijdagmarkt stempels sparen. De marktkramers delen spaarkaarten uit en zetten er per aankoopschijf van 5 euro een stempel op. Met 10 stempels is je kaart vol en met een volle kaart maak je kans op een mooie prijs.

Uit alle ingeleverde spaarkaarten worden drie hoofdwinnaars getrokken. De hoofdprijzen zijn boodschappentrolleys, gevuld door de marktkramers en gesponsord door de gemeente. Daarnaast zijn er nog aankoopbonnen te winnen, geschonken door de marktkramers. Klik hier voor het reglement van de actie.

Bezoek van de paashaas
Vrijdag 12 april mag je zeker niet missen. Dan komt de paashaas eitjes uitdelen. Samen met de kids op de markt kuieren, ondertussen je boodschappen doen én stempels beginnen te vergaren, dat is het aangename aan het nuttige paren!

Dag van de Markt
De winnaars van de spaarkaartactie worden vooraf verwittigd en uitgenodigd om op vrijdag 31 mei naar de markt te komen om hun prijzen in ontvangst te nemen. De marktkramers zorgen die dag ook voor proeverijen en heel wat interessante kortingen. Met wat muziek erbij wordt het echt een feestelijke Dag van de Markt!

Organisatie: dienst Lokale Economie Hoeilaart

Waar

Gemeente Hoeilaart
Gemeenteplein
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder