Davidsfonds Academie GEANNULEERD

Cursus of workshop
Pop en rock

GEANNULEERD

Van The Quarrymen tot The End
The Fab Four, Beatlemania en de Swinging Sixties
De vijfde Beatle: George Martin, Brian Epstein, Billy Preston, etc.

Op 5 oktober 1962 verschijnt in het Verenigd Koninkrijk Love Me Do, de eerste single van The Beatles. Zonder het te beseffen staat het viertal uit Liverpool aan het begin van een achtjarige carrière die de populaire muziek grondig zou veranderen. In dertien albums, tal van singles, concerten wereldwijd en vijf langspeelfilms leggen John, Paul, George en Ringo de basis voor verschillende concepten die de muziekwereld tot op de dag van vandaag beïnvloeden.

Maar hun invloed reikt veel verder dan muziek alleen. In deze cursus gaat musicoloog Matthias Heyman in op de geschiedenis van The Fab Four en hun verregaande impact op cultuur, politiek, technologie, en de wereld van muziek, film, mode en spiritualiteit.

TIP: Wil iemand uit je bubbel ook deelnemen aan deze cursus? Schrijf je samen in, zo kunnen wij de plaatsen beter indelen. In geval van extra veiligheidsmaatregelen kunnen mensen uit dezelfde ‘bubbel’ zonder extra risico naast elkaar zitten.

Indien deze cursus wordt geannuleerd wegens nieuwe overheidsmaatregelen, dan wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.
Info: gsm 0475 26 66 22 (Jan Van Assche) of tel. 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Wanneer

06 oktober 2020 van 14:00 tot 16:00 to 27 oktober 2020 van 14:00 tot 16:00

Waar

GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

€66
Davidsfonds Cultuurkaart: 58 EUR

Vertel het verder