De schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden

Spel of quiz

De Schrijfwijzen, dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iedereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen.

Wij gaan voor deze editie regionaal. De bibliotheken van Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren slaan de handen in mekaar voor een spellingsclash tussen de druivengemeenten. Wie levert de winnaar?

Afspraak vrijdagavond 6 december in De Zevenster, Markt 7A in Tervuren. Vermeld bij je inschrijving of je wenst mee te doen aan onze carpool.

Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis, via onderstaande link of in onze bib. Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Waar

Bib Hoeilaart
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Contact

02 657 17 44

Prijzen

Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder