Food Truck festival Hoeilaart

Eten en drinken

Kantien Royal is een reizend foodtruckfestival en biedt een fijne selectie van de beste foodtrucks, zomerse drankjes, wereldse gerechtjes, muziek en véél meer. Gourmet hamburgers, Mexicaanse burrito’s, spectaculaire hotdogs, oosterse dumplings en springrolls, Indische curry, krekels op een stokje, ... Voor elk wat wils! Naast de trucks vind je standjes met heerlijke zoetigheden en koffie, een gezellig middenplein met tafels en stoelen, een podium met dj, leuke zithoeken, een centrale bar, een kinderhoek en randanimatie. Samen met de omliggende horeca, tovert het festival het Gemeenteplein om tot een culinaire hotspot en geeft het de officiële aftrap van het terrasseizoen.

DRUIVENFESTIVAL
Op zaterdag om 18 uur wordt tijdens het foodtruckfestival het thema van het Druivenfestival 2019 officieel bekendgemaakt. Maar wie weet, misschien vinden de Hoeilanders het thema al wel eerder in hun brievenbus!? De bezoekers zullen alvast kunnen laten weten welke drie foodtrucks ze in september op het Druivenfestival willen ‘terug proeven’. Stemmen voor de leukste en lekkerste foodtrucks zal mogelijk zijn via de Hoeilaart-app. Er zullen aan de bar
ook stembiljetten klaarliggen voor wie de app nog niet op zijn
smartphone geïnstalleerd heeft.

Deelnemende foodtrucks:
Sanza Na Moyi (Vietnamees), Nou Mil (Spaanse kroketten), Frefrayo (frozen yoghurt), Wagyu by Koen & Natasja (burgers), Cono Pizza Bros (pizza), Yeshu Wok (Aziatisch), Ella's & M (Grieks), My Kim (Vietnamees), Lombaerts (culinair), Crunch (bread sticks), Magic-K (kroketten), Würst (Haute Dogs), Pan-N-Koek (pannenkoeken), Just Burger (burgers), Baan-Siam (Thais), Tasca Mobiel (Portugees), Baron Barista (koffie), The Popcycle (desserten).

Wanneer

07 april 2019 van 12:00 tot 23:30

Waar

Gemeenteplein
Gemeenteplein
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder