Knutselworkshop ‘mandala-kunstwerk met poring’ (10 – 15 jaar)

Cursus of workshop
Creativiteit

Elke laatste zondag* van de maand kan je voortaan ook komen knutselen bij Createljee. Tijdens deze maandelijkse knutselworkshops kunnen de kinderen tussen 10 en 15 jaar iets heel bijzonders komen knutselen. We proberen zoals gewoonlijk te variëren met de aangeboden technieken en materialen en proberen er elke keer iets speciaals van te maken! Het doel van deze knutselworkshops is om activiteiten aan te bieden waarbij de kinderen hun creativiteit en talenten kunnen ontplooien. Ze leren nieuwe technieken en worden steeds uitgedaagd om zich te overtreffen. Er wordt steeds vertrokken vanuit een idee, een thema of materiaal en worden technieken aangereikt om het knutselproject te kunnen realiseren. De deelnemers kiezen zelf het traject dat ze afleggen tot het eindproduct.

Deze workshops zullen tijdens het schooljaar maandelijks georganiseerd worden in de gebouwen van de vroedvrouwenpraktijk InTeam te Hoeilaart.

We starten om 10u30 en houden een korte pauze waarbij er fruit en drankje zal aangeboden worden, dus u hoeft niets mee te geven.

Prijs: 25€ / workshop

Inbegrepen in de prijs:

- begeleiding door ervaren knutseljuf
- al het nodige knutselmateriaal
- ongevallenverzekering
- fruit en drank tijdens de pauze
- verrassing

Wanneer

31 januari 2021 van 10:30 tot 12:30

Waar

Vroedvrouwenpraktijk In-Team
Waversesteenweg 51a
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

€25

Vertel het verder