Ouder/kind ~ Carnaval - creaworkshop

Cursus of workshop
Creativiteit

CarineGrim' en Createljee werken ook hier samen voor deze héééél originele ouder-kind workshop, deze keer breiden we de samenwerking uit met Nathalie Borghans van Haar Salon te Hoeilaart. Wij willen jullie helpen om de Carnaval-gekte met jullie voor te bereiden!

In februari stellen we jullie graag deze (toch wel ietwat girly) ouder-kind workshop voor... Ben je op zoek naar een origineel activiteit samen met je kind / neef/nicht / petekind / kleinkind ? Wil je op een andere en creatieve manier wat quality-time hebben? Lees dan zeker verder...

Tijdens deze crea-workshop krijgen jullie de kans om samen een mooi diadeem samen te stellen! Tulle, bloemetjes, lintjes, parels, pluimpjes... en noem maar op, je kan er alles vinden om je gekste ideetjes te realiseren met de nodige hulp van Laidya van Createljee. De kinderen kunnen zich ook laten schminken door CarineGrim' en/of een fantasietje met hun haar te laten doen en dit door de liefste kapster van Haar Salon Hoeilaart, vooraleer jullie samen in het originele decor foto's kunnen nemen met jullie smartphone.

Deze workshop zal plaatsvinden in het lokaal ‘Molenberg’ in het GC Felix Sohie in het centrum van Hoeilaart.

Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet en schrijf u snel in via de site www.createljee.com/inschrijven.

PRIJS:
35 € (voor 1 volwassene met 1 kind) * Vanaf 10 jaar mag je uw kind ook inschrijven zonder volwassene.

INBEGREPEN IN DE PRIJS:
- het materiaal om een diadeem te maken
- de begeleiding door een knutseljuf
- een schminksessie met CarineGrim'
- een haartooi-sessie met Haar Salon (niet knippen, maar wel opsteken, een fantasietje in het haar, vlechten, krulletjes,....)
- een ongevallenverzekering.
- water of fruitsap en een zoetigheid.

Wanneer

16 februari 2020 van 14:00 tot 16:30

Waar

GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

€35.0
Basistarief: 35,00 €

Vertel het verder