Smart Café: Werken met Google Foto's VOLZET

Cursus of workshop

Deze sessie is helaas volzet. Indien er voldoende kandidaten op de wachtlijst staan, hernemen we de sessie. Schrijf je dus toch in.

Ideaal voor beginnende smartphonegebruikers. Geen cursus, maar een gezellige avond waarin je al doende de uitgebreide mogelijkheden van je toestel ontdekt. Tijdens deze sessie leer je foto's beheren en bewerken met behulp van Google Foto's.
Een ervaren begeleider van Archeduc geeft uitleg en laat je oefenen. Er is mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Neem je eigen smartphone en/of tablet en de gegevens van je Apple ID of je Google-account mee.

We voorzien voorjaar 2020 nog 2 Smart Café-sessies, namelijk op 17 februari over Veilig internetten en op 16 maart over Apps voor onderweg. Je kan de sessies afzonderlijk volgen.

De Smart Café's vinden plaats in de leeszaal van de bibliotheek.
Deelnameprijs: € 5. Het aantal plaatsen beperkt. Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Heb je nadien nog hulp nodig bij hetgeen je geleerd hebt of andere toepassingen, wil je de nieuwe kennis oefenen onder begeleiding,
zit je met vragen rond computer- en smartphonegebruik: kom eens langs bij de Digidokter, een samenwerking van SamenVoor en de bib, elke 1ste donderdag van de maand van 16 tot 19u in de bib.

Wanneer

20 januari 2020 van 19:00 tot 22:00

Waar

GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Contact

026571744

Prijzen

€5.0
Basistarief: 5,00 €

Vertel het verder