Toast Literair

Lezing of congres
Literatuur

De bib kiest het beste boek van 2019. Jij kan mee kiezen. Welk boek heb je het voorbije jaar liefst gelezen? Of welk boek verdient volgens jou het meest de titel van Beste Boek van 2019?

Maak je keuze in de longlist op de website van de bib: www.hoeilaart.be/bib.
De 5 titels die het meest stemmen krijgen, vormen samen de shortlist. Die zal op 19 januari, tijdens Toast Literair, voorgesteld worden zodat de aanwezigen er met kennis van zaken kunnen deelnemen aan de verkiezing van ‘het boek van het jaar’. Wordt het een spannende race of kan je nu al voorspellen wie de winnaar wordt?

Kies max. 3 titels die je het liefst gelezen hebt of zou willen lezen. Ook boeken die volgens jou in aanmerking komen voor de zege maar niet in de longlist zitten, mag je nog doorgeven. Geef je keuze ten laatste op 11 januari door aan de balie in de bib, via e-mail of op www.hoeilaart.be/bib. We verloten 5 boekenbonnen van 30 euro onder alle deelnemers.

Dit is maar één onderdeel van het literair nieuwjaarsaperitief van Davidsfonds en de bib, een gezellig praatcafé vol lekkere leestips. Iedereen van harte welkom.

Waar

GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Contact

02 657 17 44
hoeilaart.be

Prijzen

Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder