Zwerfvuilopruimdag 2019

Cursus of workshop
Milieu en natuur

Voor de twaalfde keer op rij organiseren de gemeente en de milieuraad een zwerfvuilopruimactie. Met deze actie willen ze iedereen sensibiliseren om geen klein afval op straat achter te laten. Weg met rondslingerende blikjes, sigarettenpeuken, snoeppapiertjes en kauwgom!

Hoe deelnemen?
• Bij de milieudienst kan je vanaf nu witte zwerfvuilzakken krijgen. Met die zakken kan je in je buurt, op weg naar de bakker of tijdens een wandeling, al zwerfvuil beginnen te verzamelen. Veel of weinig, het maakt niet uit. Alle beetjes helpen.
• Op de Zwerfvuilopruimdag breng je je zwerfvuilzak(ken) naar de centrale verzamelplaats op het voorpleintje van GC Felix Sohie. De milieudienst deelt ook daar zwerfvuilzakken uit. Interrand komt maandag in de loop van de dag de zakken ophalen.
• Wil je deelnemen in groepsverband, met je vereniging, wijk of vriendenkring? Op de Zwerfvuilopruimdag zelf of ervoor? Duid een coördinator aan en neem contact op met de milieudienst. Dan kunnen de nodige praktische afspraken gemaakt worden.

Alle deelnemers krijgen een kleine attentie.
De cafetaria van het wordt die dag uitgebaat door de vereniging SamenVoor die in het gemeenschapscentrum een Repair Café en FashionSwap organiseert.

INFO: milieudienst - tel. 02 658 28 75 - milieu@hoeilaart.be

Wanneer

23 maart 2019 van 10:00 tot 14:00

Waar

GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Routebeschrijving

Prijzen

Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder