Dag van de Markt

Van 6 april tot en met 11 mei kunnen de klanten van de Hoeilaartse vrijdagmarkt meedingen voor een mooie prijs. De marktkramers delen spaarkaarten uit en zetten er per aankoopschijf van 5 euro een stempel op. Met 10 stempels is je kaart vol en met een volle kaart maak je kans op een prijs. Uit alle ingeleverde spaarkaarten worden drie hoofdwinnaars getrokken. De hoofdprijzen zijn ...
Van 6 april tot en met 11 mei kunnen de klanten van de Hoeilaartse vrijdagmarkt meedingen voor een mooie prijs. De marktkramers delen spaarkaarten uit en zetten er per aankoopschijf van 5 euro een stempel op. Met 10 stempels is je kaart vol en met een volle kaart maak je kans op een prijs. Uit alle ingeleverde spaarkaarten worden drie hoofdwinnaars getrokken. De hoofdprijzen zijn boodschappentrolley‘s, gevuld door de marktkramers en gesponsord door de gemeente. Daarnaast zijn er nog aankoopbonnen te winnen, geschonken door de marktkramers. Op 6 april komt de paashaas ook nog langs!

Apotheose van de marktactie is de Dag van de Markt op 18 mei. De marktkramers zorgen die dag ook voor proeverijen en heel wat interessante kortingen. Met wat muziek erbij wordt het echt een feestelijke vrijdagmarkt!

Organisatie: dienst Lokale Economie Hoeilaart

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
Gemeente Hoeilaart
Gemeenteplein , 1560 Hoeilaart
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
tessa.hemeleers@hoeilaart.be
Fax: 02 658 28 57

Vertel het verder