Ecologische poetsmiddelen maken

Thema: Milieu en natuur
Altijd al meer willen weten over hoe je je woning schoon kan houden op een ecologisch verantwoorde manier? Natuurvriendelijke schoonmaakproducten zijn daarvoor ideaal en ook nog goedkoper dan de meeste gangbare milieu-onvriendelijke producten. Schoonmaken met ingrediënten uit de natuur is niet alleen beter voor ons milieu maar ook voor je eigen gezondheid en de lucht binnenshuis. Lisbet ...
Altijd al meer willen weten over hoe je je woning schoon kan houden op een ecologisch verantwoorde manier? Natuurvriendelijke schoonmaakproducten zijn daarvoor ideaal en ook nog goedkoper dan de meeste gangbare milieu-onvriendelijke producten. Schoonmaken met ingrediënten uit de natuur is niet alleen beter voor ons milieu maar ook voor je eigen gezondheid en de lucht binnenshuis.
Lisbet Willems heeft zich erin verdiept en wil graag haar ondervindingen met ons delen d.m.v. concrete tips en weetjes. Na de workshop kan je thuis zelf aan de slag met azijn, natriumbicarbonaat, citroensap, … . Tijdens de workshop gaan we ook zelf aan de slag en zullen we zelf ecologische kuisdoekjes maken die je nadien mee naar huis mag nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €

Vertel het verder