Licht aan! - Openingsspektakel (Druivenfestival)

Dit jaar steken alle festivalgangers samen het LICHT AAN! voor de start van het Druivenfestival 2018. Om 21 uur kan iedereen genieten van een adembenemend (open)luchtspektakel waar nog lang over gesproken zal worden. Bij het invallen van de duisternis vertelt Pedaleando Hacia el Cielo, of kortweg Pedaleando, een liefdesverhaal, over samenzijn in donkere dagen, over engelen die balanceren ...
Dit jaar steken alle festivalgangers samen het LICHT AAN! voor de start van het Druivenfestival 2018. Om 21 uur kan iedereen genieten van een adembenemend (open)luchtspektakel waar nog lang over gesproken zal worden.

Bij het invallen van de duisternis vertelt Pedaleando Hacia el Cielo, of kortweg Pedaleando, een liefdesverhaal, over samenzijn in donkere dagen, over engelen die balanceren tussen hemel en aarde.

Pedaleando Hacia el Cielo betekent ‘fietsen in de hemel’; het brengt mensen samen en geeft hoop. Liefdesverklaringen worden in deze luchtvoorstelling herschreven door beweging, ademhaling, een woord, een lied.

Gratis toegang

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
Kruispunt Gemeentevijver
JB Charlierlaan, 1560 Hoeilaart
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@druivenfestival.be
Fax: 02/6570504

Vertel het verder