Meicrossen

Thema: Atletiek, wandelen en fietsen
De Meicrossen bestaan uit twee loopwedstrijden, ééntje van iets minder dan 4 km om 19.30 uur en de hoofdwedstrijd om 20.00 uur over 12 km. De wedstrijden worden georganiseerd aan het bosmuseum Jan Van Ruusbroec. Het parcours loopt over een natuurloop, een volledig onverharde ondergrond. Wees paraat als loper en/of supporter. Er zal randanimatie zijn met slackline, boomklimmen en wandelingen ...
De Meicrossen bestaan uit twee loopwedstrijden, ééntje van iets minder dan 4 km om 19.30 uur en de hoofdwedstrijd om 20.00 uur over 12 km. De wedstrijden worden georganiseerd aan het bosmuseum Jan Van Ruusbroec. Het parcours loopt over een natuurloop, een volledig onverharde ondergrond. Wees paraat als loper en/of supporter. Er zal randanimatie zijn met slackline, boomklimmen en wandelingen en er wordt ook een shuttledienst vanuit Hoeilaart centrum ingelegd alsook voldoende fietsenstallingen voorzien. De lange cross kadert ook in de Running Mate Cup.

De Meicrossen zijn een organisatie van de gemeente Hoeilaart in samenwerking met Zoniën Athletics Team. Inschrijvingen zijn de dag zelf, voorinschrijving niet nodig!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
Bosmuseum Jan Van Ruusbroec - Groenendaal
Duboislaan 2, 1560 Hoeilaart
Organisatie
Sport en Gezondheid Hoeilaart
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €; korte cross: 4,00 €; lange cross: 6,00 €
Reservaties
02 894 54 26
Contact
sport@hoeilaart.be
Fax: 02 894 54 26

Vertel het verder