Opening Gemeenteplein

Inwoners en handelaars hebben er naar uitgekeken en het lange wachten wordt beloond! Met kinderanimatie, optredens van Piet Piraat (16.30-17 uur) en Bandits (18-19 uur), de officiële inhuldiging van het plein (19.30 uur), optreden van Brussels by night, de partyband van Raf Van Brussel (20.30-22 uur), DJ Dirk Stoops van Stubru, het langste terras van Hoeilaart en een nocturne van de ...
Inwoners en handelaars hebben er naar uitgekeken en het lange wachten wordt beloond! Met kinderanimatie, optredens van Piet Piraat (16.30-17 uur) en Bandits (18-19 uur), de officiële inhuldiging van het plein (19.30 uur), optreden van Brussels by night, de partyband van Raf Van Brussel (20.30-22 uur), DJ Dirk Stoops van Stubru, het langste terras van Hoeilaart en een nocturne van de handelaars.

Volgende handelaars nemen deel aan de nocturne: Bakkerij Royal, Bloemen Morrighan, Decorysa, Gepaco, Juwelen Dekock, Krantenwinkel Domino, Nattaya Boetiek, Optiek Dutrannoit, Optiek Mimi Dekock, Oxfam-Wereldwinkel, Slagerij Van Pee en ’t Smulhuisje. Tot 21 uur blijven ze open.

Vanaf 15 uur al zorgt de Raad voor Lokale Economie voor kinderanimatie. Kinderen kunnen zich laten schminken tot Spiderman, een prinses of misschien wel een stoere piraat. Zo zijn ze helemaal klaar voor het gratis optreden van Piet Piraat om 16.30 uur.
Willen ze liever deelnemen aan de workshop van Bloemenatelier Welriekende of aan de tekenwedstrijd? Of zich uitleven op het springkasteel of genieten van een lekker ijsje van Marc's IJs? Dat kan natuurlijk ook! En de Fietsersbond zorgt voor een verkeersparcours.
De mama's en papa's kunnen ondertussen iets drinken aan de toog van de Raad voor Lokale Economie of een hapje eten op het terras van de plaatselijke handelaars.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
Gemeenteplein
Gemeenteplein , 1560 Hoeilaart
Organisatie
Dienst Vrije Tijd en Raad voor Lokale Economie Hoeilaart
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: Tel. 02 657 05 04

Vertel het verder