Uitreiking Hoeilaartse Parel met optreden van Winston Wutu

De Hoeilaartse Parel is een prijs die de Cultuurraad om de twee jaar uitreikt aan een persoon én aan een vereniging of sociocultureel project die zich verdienstelijk hebben gemaakt op cultureel of sociocultureel vlak, binnen en/of buiten de gemeente. Uit de door de verenigingen genomineerde personen, verenigingen of projecten heeft het dagelijks bestuur de winnaars gekozen. De uitreiking wordt ...
De Hoeilaartse Parel is een prijs die de Cultuurraad om de twee jaar uitreikt aan een persoon én aan een vereniging of sociocultureel project die zich verdienstelijk hebben gemaakt op cultureel of sociocultureel vlak, binnen en/of buiten de gemeente.

Uit de door de verenigingen genomineerde personen, verenigingen of projecten heeft het dagelijks bestuur de winnaars gekozen. De uitreiking wordt muzikaal omlijst door het Hoeilaartse combo Winston Wutu, samen met toneelgezelschap Reintje genomineerd voor de toneelversie van The Broken Circle Breakdown.

Wil je er graag bij zijn? Dan kan je je plaatsen reserveren aan het onthaal van de dienst Vrije Tijd in GC Felix Sohie en dit tot 10 november.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Deze activiteit is al voorbij
Waar
GC Felix Sohie
Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart
Organisatie
Cultuurraad Hoeilaart
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservaties
vrijetijd@hoeilaart.be
02 657 05 04
Contact
vrijetijd@hoeilaart.be
Fax: 02 657 05 04

Vertel het verder