Dag van de Markt

Door coronacrisis (voorlopig?) geannuleerd.

Op 17 april geeft de paashaas de aftrap van de jaarlijkse spaarkaartactie op de markt. De actie sluit af met de Dag van de Markt op 22 mei.

Spaarkaartactie

Van vrijdag 17 april tot en met vrijdag 15 mei 2020 (12 uur)

Vijf weken lang kan je op de vrijdagmarkt opnieuw stempels sparen. De marktkramers delen spaarkaarten uit en zetten er per aankoopschijf van 5 euro een stempel op. Met 10 stempels is je kaart vol, en met een volle kaart maak je kans op een mooie prijs.

Nieuw dit jaar is dat je ook bij de horeca- en handelszaken rond het Gemeenteplein op vrijdagvoormiddag stempels kan krijgen bij aankoop van een product of het nuttigen van een consumptie!

Uit alle ingeleverde spaarkaarten worden drie hoofdwinnaars getrokken. De hoofdprijzen zijn boodschappentrolleys, gevuld door de marktkramers en gesponsord door de gemeente. Daarnaast zijn er nog aankoopbonnen te winnen, geschonken door de marktkramers en door de handelaars en horeca rond het Gemeenteplein.

Het reglement van de actie vind je hier.

Bezoek van de paashaas

Vrijdag 17 april mag je zeker niet missen. Dan wordt het startschot van de actie gegeven en komt de paashaas eitjes uitdelen. Samen met de kids op de markt kuieren, ondertussen je boodschappen doen én stempels beginnen te vergaren, dat is het aangename aan het nuttige paren!

Dag van de Markt

De winnaars van de spaarkaartactie worden vooraf verwittigd en uitgenodigd om op vrijdag 22 mei hun prijzen op de markt in ontvangst te nemen. De marktkramers zorgen die dag ook voor proeverijen en heel wat interessante kortingen. Met wat muziek erbij wordt het echt een feestelijke Dag van de Markt! Je kan bovendien een terrasje doen bij de horeca rond het plein.

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Alle diensten van gemeente en OCMW werken momenteel achter gesloten deuren. Ze blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan op afspraak terecht bij de dienst Burgerzaken (tel. 02 658 28 50) en het Sociaal Huis (tel. 02 658 28 68). Met de dienst Omgeving (tel. 02 658 28 71) kan je een afspraak maken om een openbaar onderzoek in te kijken.

Vertel het verder