Hoeilaart Helpt

Gemeente en OCMW Hoeilaart lanceerden Hoeilaart Helpt. Mensen die hulp nodig hebben en mensen die willen helpen, brengen ze op dat platform samen. Zo kunnen de Hoeilanders tijdens deze coronacrisis goed zorgen voor elkaar.

Wil je helpen?

  • Help eerst de mensen in je directe omgeving (familie, vrienden, buren ...). Je kan op www.impactdays.co/hoeilaarthelpt/ een briefje downloaden. Steek dat bij je buren in de bus om je hulp aan te bieden.
  • Wil je meer doen? Geef je dan op als vrijwilliger en laat weten welke hulp je wil bieden (bijvoorbeeld mondmaskers helpen verdelen). Ook dat kan via www.impactdays.co/hoeilaarthelpt/

Verzeker je met de gratis vrijwilligersverzekering (meer info op www.vlaanderenvrijwilligt.be/vrijwilligen-tijdens-de-corona-crisis).

Hulp nodig?

Boodschappen nodig? Nood aan een babbeltje? En niemand in je directe omgeving die je kan helpen? Laat het weten via:

Medewerkers van de gemeente en het OCMW bekijken alle vragen en contacteren je wanneer ze een geschikte vrijwilliger gevonden hebben. Ze behandelen alle vragen strikt vertrouwelijk.
De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens de werkuren achter gesloten deuren aan het werk. Het loket is geen noodcentrale.

Vertel het verder