Afsluiting kruispunt G. Huynenstraat - C. Melottestraat

Vanaf maandag 17 oktober 2022 start de volgende fase van de werken aan het voetpad in de Vlaanderveldlaan en de C. Melottestraat. Het verkeersplateau van het kruispunt C. Melottestraat – G. Huynenstraat zal worden heraangelegd. De werken zullen vermoedelijk drie weken in beslag nemen.

Zodat de werkmannen in alle veiligheid de werken kunnen uitvoeren, wordt het kruispunt C. Melottestraat – G. Huynenstraat, vroeger dan voorzien, vanaf 17 oktober volledig afgesloten voor doorgaand verkeer in alle richtingen.

De planning was om eerst de boordstenen af te werken om nadien, mits een kortere onderbreking, het kruispunt af te sluiten. Dit blijkt in de praktijk niet veilig, noch voor de werkmannen, noch voor de weggebruikers.

Welke werken?

In deze fase worden de klinkers verwijderd en de weggoten, langs de vier zijden van het kruispunt, vervangen. Het kruispunt zelf wordt nieuw aangelegd in asfalt zonder verhoogde drempel.

Verkeershinder?

Voetgangers zullen steeds doorgang hebben langs de werf.

Fietsers moeten een omleiding volgen via de Tulpenlaan en de Berkewegel.

Gemotoriseerd verkeer

G. Huynenstraat: Het centrum is bereikbaar via de IJzerstraat, C. Coppensstraat of langs de andere kant van het kruispunt via de Amerikalaan.

C. Melottestraat gedeelte tussen de N275 en het kruispunt: Het centrum is bereikbaar via de Rozelaarlaan, Jean Velgestraat en Amerikalaan.

Vragen of problemen?

Mocht je over deze werken nog vragen hebben of mochten er zich problemen voordoen, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de technische dienst via technischedienst@hoeilaart.be of tel. 02 658 28 70.

Contact en openingsuren
Jan van Ruusbroecpark
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 70
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart