Al beginnen met nieuwe riolering

Om op de Koldamsite aan de bouw van het nieuwe jeugdcentrum en het vergroten van de sporthal te beginnen, wordt eerst de riolering verplaatst.

Nieuwe riolering

Voor de ingang van de huidige sporthal loopt er een rioleringsbuis die het afval- en regenwater vanuit de Raymond Lauwersstraat naar de collector in de Albert Biesmanslaan afvoert. Vermits net aan die kant het nieuwe jeugdcentrum wordt gepland, zal de buis vervangen worden door verderop gelegen leidingen die het afvalwater en regenwater gescheiden afvoeren.

Deze rioleringswerken beginnen al op maandag 7 mei met het inzetten van pompen om het grondwaterpeil te doen zakken. Tijdens de werken blijft de sporthal (en taverne Molenvijver in de sporthal) te voet bereikbaar. Het rondpunt voor de sporthal wordt afgesloten voor het verkeer, en een van de tennisvelden dient buiten gebruik gesteld te worden.

Start van de bouwwerken

Op maandag 4 juni sluit de huidige sporthal definitief. De aannemer begint in de sporthal met het afbreken van de bergingen aan de kant van de tennisterreinen en van de burelen en de cafetaria aan de voorzijde. Aansluitend, en voor het bouwverlof, volgen de grond- en funderingswerken voor de nieuwbouw en wordt op het terrein in de Kapelstraat een tijdelijk tennisveld aangelegd.

Ook een deel van de parking zal ingenomen worden door de werf. De tennisterreinen zullen te voet bereikbaar blijven.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder