Al klaar voor de kerstmarkt?

Op 14, 15 en 16 december wordt het Gemeenteplein weer omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt met tal van activiteiten voor jong en oud. Verkoopstandjes kunnen nog tot 12 november gereserveerd worden.

De kerstmarkt zal dit jaar plaatsvinden op 14 december van 18 tot 24 uur, op zaterdag 15 december van 13 tot 24 uur en op zondag 16 december van 13 tot 18 uur. Kinderanimatie, sfeervolle standjes, optredens, … zullen ervoor zorgen dat niemand zich gedurende deze driedaagse zal vervelen.

Wil jij ook graag deel uitmaken van deze markt? Wens je originele spullen te verkopen of wat lekkers aan te bieden? De huurprijs voor een chalet bedraagt 50 euro voor drie dagen, 40 euro voor twee dagen en 20 euro voor één dag. De waarborg bedraagt 150 euro.

Je kan kiezen uit twee zones:

  • zone 1: chalets die op vrijdag en zaterdag sluiten om 22 uur;
  • zone 2: chalets die tot sluitingstijd open blijven.

Indien er veel kandidaat-standhouders zijn, zal er voor de toekenning van de chalets een puntensysteem toegepast worden. Wie reserveert voor drie dagen krijgt voorrang. Enkele andere voorrangscriteria zijn: in Hoeilaart wonen, eerdere deelname aan de kerstmarkt, en variatie en originaliteit van het aanbod.

Dien je aanvraag voor 12 november hier online in of neem contact op met de coördinator Evenementen van de dienst Vrije Tijd: gsm 0472 29 16 35, e-mail: evenementen [at] hoeilaart.be.

Vertel het verder