Artiest voor streetart op Koldam is bekend

De tweede bevraging die werd georganiseerd in het kader van het Doendersbudget is intussen afgesloten. De Hoeilanders konden via de Hoeilaart-app of een papieren formulier stemmen op hun favoriete artiest. De winnaar zal een van de buitenmuren van het SJC Koldam van een mooi streetart kunstwerk of mural voorzien.

Er werden 340 stemmen uitgebracht op twee weken tijd! Streekgenoot Valentine Verhaegen kwam als overduidelijke winnaar uit de bus, met maar liefst 70 % van de stemmen.

Wie is Valentine Verhaegen?

Valentine is afkomstig uit de Druivenstreek en heeft al meerdere projecten op haar naam staan. Ze is streetart kunstenares en schilder van opleiding. In haar werk staat de mens centraal. Haar stijl is ruw en uniek, maar bevat kwetsbaarheid, zorgzaamheid en inclusie. Zij zal in de komende maand een ontwerp uitwerken rond de thema’s 'Verbondenheid en inclusie', 'Ode aan de vrijwilliger' en 'Een gezonde geest in een gezond lichaam'.

Bewonder het eindresultaat!

Hoe het finale werk er zal uitzien, kom je te weten op zaterdag 8 juli aan SJC Koldam. Die dag kan je ook deelnemen aan de artistieke route van Tour Elentrik. Meer info over wat er die dag allemaal op het programma staat, vind je hier.

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 657 05 04
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart