Asfalteringswerken Frans Verbeekstraat en Hoeilaartsesteenweg

Frans Verbeekstraat

Op maandag 16 november en dinsdag 17 november 2020 wordt de Fr. Verbeekstraat afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf (en inclusief) het kruispunt met de J. Kumpsstraat t.e.m. Hagaard. Het verkeer van en naar Overijse wordt omgeleid via de V. Marchandstraat, de Molenstraat, de Tenboslaan, de Hoeilaartsesteenweg en de Terhulpensesteenweg. De oprit van de E411 in de Fr. Verbeekstraat is op beide dagen niet bereikbaar.

Fietsers kunnen via het fietspad altijd door.

Hoeilaartsesteenweg

Tussen maandag 23 november en woensdag 25 november 2020 wordt de Hoeilaartsesteenweg op zijn beurt afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf de J. Kumpsstraat (Bakenbos) t.e.m. het kruispunt met de Koninginnelaan. Het kruispunt met de Waversesteenweg blijft wel toegankelijk. Er wordt een omleiding voorzien langs de J. Kumpsstraat en de Fr. Verbeekstraat.

Fietsers kunnen wel door, maar moeten ter hoogte van de kruispunten afstappen.

Openbaar vervoer

Ook de bussen van De Lijn moeten omrijden. De lijnen 395-830-548-553-595-598 rijden langs de H. Caronstraat, de Waversesteenweg, de Hoeilaartsesteenweg en de Waversesteenweg naar de Leegheid en omgekeerd.

De bussen met lijnnummers 343-345-504-544 rijden langs de J. Kumpsstraat, de Fr. Verbeekstraat, het Stationsplein en de Terhulpensesteenweg naar Maleizen en omgekeerd.

Bij slecht weer of onvoorziene omstandigheden op de werf is het mogelijk dat de planning wijzigt.

Op www.overijse.be/wegenwerken vind je meer info.

Vertel het verder