Avond van de Vrijwilligers

Hé vrijwilliger, Hé held! Ook in 2022 blijft het verengingsleven en het vrijwilligerswerk onder druk staan. Daarom willen we jullie ook dit jaar ondersteunen met een inspiratieavond voor vrijwilligers over vrijwilligers(werk). Je bent welkom op donderdag 17 februari om 20 uur in CC De Warandepoort in Tervuren voor de ‘Avond van de helden, avond van de vrijwilligers!’.

Op het programma staan een inspirerende lezing door Marianne Cap van ‘Vrijwilligerswerkwerkt’ over o.a. het werken met vrijwilligers in coronatijden, het blijven motiveren van vrijwilligers, het aantrekken van nieuwe vrijwilligers, … Kortom een motiverende ‘peptalk’ voor en over het vrijwilligerswerk.

Daarna wordt er een woordje uitleg gegeven over de werking van de UiTPAS Druivenstreek en sluiten we de avond af met een netwerkmomentje als de coronamaatregelen dat toelaten.

Deze avond wordt gratis aangeboden door de gemeenten Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en vzw ‘de Rand’. Omwille van de coronamaatregelen mogen we maximaal 200 personen toelaten en daarom vragen we je om vóór 14 februari in te schrijven via deze link.

Programma:
20 uur: verwelkoming
20.10 uur: inspirerende spreker: Marianne Cap (Vrijwilligerswerkwerkt) over vrijwilligers (blijven) motiveren, inspireren en nieuwe vrijwilligers aantrekken.
21.10 uur: vragenrondje
21.15 uur: toelichting werking IGS Vrije Tijd Druivenstreek en UiTPAS Druivenstreek
21.45 uur: netwerkmoment met de andere helden met een hapje en een drankje

Praktisch:

  • Wat? Inspirerende lezing voor en over het vrijwilligerswerk
  • Wanneer? Donderdag 17 februari om 20 uur
  • Waar? CC De Warandepoort, Markt 7B, 3080 Tervuren
  • Voor wie? Alle vrijwilligers uit de Druivenstreek
  • Prijs? Gratis

Vertel het verder