Bedankt vrijwilligers!

05-12-2020 - De Verenigde Naties riepen 5 december uit tot de Internationale Dag van de Vrijwilliger. Een dag om wereldwijd respect te tonen en het vrijwilligerswerk te promoten. Zo’n dag laten we ook in Hoeilaart niet zomaar voorbijgaan.

Hoeilaart mag terecht fier zijn op zijn vele actieve, gemotiveerde vrijwilligers en verenigingen. Nu meer dan ooit, steunen we met z’n allen op hun schouders. Daarom zetten we hen maar al te graag in de bloemetjes! Bedankt aan iedereen die zich vrijwillig engageert voor een vereniging, onze medeburgers en de gemeente!

Kracht is het thema dit jaar. Niets of niemand krijgt vrijwilligerskracht kapot. Het is de kracht waar je als vrijwilliger energie, voldoening en goesting uithaalt en aan anderen doorgeeft. Het is de kracht waarmee we tijdens en na corona krachtiger dan ooit samen aan de slag blijven.

Vrijwilligers in de kijker

Eén dag vindt Hoeilaart te weinig om het vrijwilligerswerk te vieren. Daarom zullen er vanaf volgende week op vier locaties grote stand-inkaders staan om onze vrijwilligers letterlijk en figuurlijk in the picture te zetten.

Ben je zelf een fiere vrijwilliger of wil je de vrijwilligers graag bedanken? Ga op zoek naar de kaders, neem een foto of laat een foto nemen, en deel hem op sociale media met de hashtag #BedanktVrijwilliger. Zo toon je aan iedereen dat ook jij de Hoeilaartse vrijwilligers een warm hart toedraagt.

 

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:00
Morgen open van 9:00 tot 12:00
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren

Vertel het verder