Behaag je tuin

De vijf regionale landschappen van Vlaams-Brabant organiseren van 1 september tot 15 oktober 2021 een samenaankoop van hagen, heggen, houtkanten en (fruit)bomen.

Aanbod

Je kan aan interessante prijzen plantgoedpakketten bestellen voor een mooie gemengde haag, heg of houtkant langs je tuin. Blozende appels uit je eigen hoogstamboomgaard? Dat kan ook! Zo wordt je tuin met streekeigen soorten aantrekkelijk voor vogels, bijen en vlinders en kan je zelf volop genieten van de bloesems en het fruit. Inheemse hoogstambomen en wilgenpoten zitten in het aanbod, net als wilde kamperfoelie en wilde bosrank die als klimplant ook de minder grote tuin kunnen opfleuren. Een tegeltuintje tegen je gevel volstaat.

Je tuin op een natuurlijke manier speelvriendelijker maken? Bestel dan de bundels wilgentakken waarmee je voor kinderen een levende groene speelhut of andere levende wilgenconstructies kan bouwen.

Kijk voor het volledige aanbod op www.behaagjetuin.be.

Bestellen

Registreer je op www.behaagjetuin.be en bestel online tussen 1 september en 15 oktober 2021.

Het bestelde plantgoed kan je op zaterdag 4 december 2021, tussen 9 en 12 uur, afhalen in de gemeentelijke loods, Watertorenstraat 36.

Advies nodig?

Met concrete vragen over je bestelling en het aanplanten in je tuin kan je contact opnemen met Regionaal Landschap Dijleland, haag@rld.be, tel. 016 40 85 58. Ook de milieudienst kan je wegwijs maken.

Contact en openingsuren

Milieudienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 75
E-mailadres: 
milieu [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren

Vertel het verder