Bereikbaarheid van sporthal en tennisterreinen

Tijdens de werken voor een nieuw jeugdcentrum en een grotere sporthal blijven de tennisterreinen de hele tijd open en (te voet) bereikbaar. De sporthal blijft tot en met 27 mei open en (te voet) bereikbaar.

De werken

Het grondwaterpeil is intussen voldoende gezakt en deze week konden de eigenlijke rioleringswerken beginnen. De struiken en bomen tussen de IJseoever en de sporthal werden ook al verwijderd.

Begin juni zullen de afbraakwerken beginnen, gevolgd door de grond- en funderingswerken voor de nieuwe gedeelten. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de bouwwerken na het bouwverlof aanvangen.

Het rondpunt voor de sporthal wordt volledig ingenomen door de werf. Ook een aantal parkeerplaatsen worden door de werf ingenomen. Tennisveld nummer 5 is niet langer bruikbaar. Voor het bouwverlof wordt op het terrein in de Kapelstraat een tijdelijk tennisveld aangelegd.

Sporthal sluit

De sporthal blijft nog tot en met 27 mei open. Vermits het rondpunt en een heel aantal parkeerplaatsen niet bruikbaar zijn en er ook rekening gehouden moet worden met werfverkeer, is het aangewezen om te voet te komen. De doorgang voor voetgangers wordt met werfhekken aangegeven. Automobilisten gebruiken best de nabijgelegen Mariënparking.

Eens helemaal leeggemaakt, gaat de sporthal vanaf 4 juni definitief dicht.

Tennisterreinen bereikbaar

De tennisterreinen blijven tot het einde van de werken te voet bereikbaar. De voetgangersdoorgang wordt afgebakend met werfhekken.

Wie met de wagen komt tennissen, parkeert best op de nabijgelegen Mariënparking.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder