Blijven fietsen allemaal!

Heb jij de voorbije weken tijdens de lockdown ook je fiets (her)ontdekt? Het is in ieder geval opgevallen dat er in onze gemeente flink meer gefietst wordt. Top! Dat kunnen we als lokaal bestuur alleen maar blijven aanmoedigen. De ideale ontspanning om je hoofd leeg te maken en bovendien een gezonde bezigheid.

Natuurlijk hopen we dat je ook blijft fietsen als je weer naar je werk of naar school mag. Vergeet die files en parkeerstress. Fietsen is zoveel leuker en ontspannender, dat heb je nu zelf ontdekt! De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) pakt uit met de eerste fietscampagne op Vlaams niveau. Wij springen graag op de kar en moedigen onze inwoners aan om te blijven fietsen.

Print ook een affiche af om voor je raam te hangen. Downloads voor print op A3 of A4 op www.vsv.be

 

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Alle diensten van gemeente en OCMW werken momenteel achter gesloten deuren. Ze blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan op afspraak terecht bij de dienst Burgerzaken (tel. 02 658 28 50) en het Sociaal Huis (tel. 02 658 28 68). Met de dienst Omgeving (tel. 02 658 28 71) kan je een afspraak maken om een openbaar onderzoek in te kijken.

Vertel het verder