Brochure vakantiewerking 2019

Speelplein Boemerang, KidsMix, Grabbelpas en TIENERS: dat zijn de vakantieactiviteiten die het gemeentebestuur voor kinderen en jongeren organiseert. De planning, de prijzen, de inschrijvingsdata, … alle nuttige informatie over de vakantieactiviteiten van 2019 werden naar goede gewoonte in een brochure gebundeld. De brochure wordt via de scholen verspreid en is te vinden in de folderstanden van de gemeente.

Hoe kan ik mijn kind(eren) inschrijven?

Sinds de herfstvakantie van 2018 verlopen de inschrijvingen via een nieuw online inschrijvingssysteem, ReCreatex. Door dit systeem kunnen de inschrijvingen een stuk flexibeler verlopen. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een wachtlijst wanneer blijkt dat de activiteit van je keuze volzet is. Wordt er daarna een inschrijving geannuleerd, dan kan de dienst Vrije Tijd je contacteren. Op www.hoeilaart.be/vakantiewerking vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten én de online inschrijvingstool terug. Je kan er tevens de brochure raadplegen en downloaden.

Ouders met een inkomen onder een bepaalde grens kunnen op de inschrijvingstarieven 50 % korting krijgen. Informeer je dus goed alvorens voor een activiteit in te schrijven.

Heb je nog vragen? Contacteer gerust de dienst Vrije Tijd: tel. 02 657 05 04, e-mail: vakantie@hoeilaart.be.

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen open van 8:15 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren

Vertel het verder