Dag van de Markt

Een maand lang kunnen de klanten van de Hoeilaartse vrijdagmarkt meedingen voor een mooie prijs. Apotheose van de marktactie is de Dag van de Markt op 21 april. Tussendoor komt ook de paashaas op bezoek.

Spaarkaartactie

Van vrijdag 24 maart tot en met vrijdag 14 april (12 uur)

Vier weken lang kan je op de vrijdagmarkt stempels sparen. De marktkramers delen spaarkaarten uit en zetten er per aankoopschijf van 5 euro een stempel op. Met 10 stempels is je kaart vol en met een volle kaart maak je kans op een mooie prijs.

Uit alle ingeleverde spaarkaarten worden drie hoofdwinnaars getrokken. De hoofdprijzen zijn boodschappentrolley‘s, gevuld door de marktkramers en gesponsord door de gemeente. Daarnaast zijn er nog aankoopbonnen te winnen, geschonken door de marktkramers.

Vrijdag 14 april mag je zeker niet missen. Dan komt de paashaas eitjes uitdelen. Samen met de kids op de markt kuieren, ondertussen je boodschappen doen én nog meer stempels vergaren, dat is het aangename aan het nuttige paren!

Dag van de Markt

Vrijdag 21 april

De winnaars van de spaarkaartactie worden vooraf verwittigd en uitgenodigd om op vrijdag 21 april naar de markt te komen om hun prijzen in ontvangst te nemen.

De marktkramers zorgen die dag ook voor proeverijen en heel wat interessante kortingen. Met wat muziek erbij wordt het echt een feestelijke Dag van de Markt!

 

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder