De Hoeilaart-cadeaubon

Tegelijk met het digitale ondernemersplatform ikkoopinhoeilaart.be, lanceert Hoeilaart zijn eigen cadeaubon om ‘kopen in Hoeilaart’ aan te moedigen en de lokale ondernemers te steunen.

Tegelijk met het digitale ondernemersplatform ikkoopinhoeilaart.be, lanceert Hoeilaart zijn eigen cadeaubon om ‘kopen in Hoeilaart’ aan te moedigen en de lokale ondernemers te steunen.

Een cadeautje of relatiegeschenk nodig? Als vereniging op zoek naar een passende attentie voor je vrijwilligers? Zowel particulieren als verenigingen, raden en bedrijven kunnen eenvoudigweg kiezen voor een Hoeilaart-cadeaubon. Ook de raad voor lokale economie en het lokaal bestuur schenken deze cadeaubonnen weg bij prijsuitrekeningen en andere gelegenheden. Bovendien komt het lokaal bestuur met deze cadeaubonnen tussen in de zwembeurten van Hoeilanders in het Begijntjesbad van Overijse.

Waar kan je de bon kopen?

De cadeaubon is het hele jaar door te koop aan de balie van het GC Felix Sohie.
Vanaf begin 2022 zal de bon ook online verkocht worden op ikkoopinhoeilaart.be, het splinternieuwe digitale handelsplatform van de raad voor lokale economie.

Prijs of waarde van de bon?

Elke bon is 5 euro waard en wordt aangeboden in een mooi cadeaudoosje.

Waar kan je de bon gebruiken?

De lijst van de aangesloten handelaars wordt op ikkoopinhoeilaart.be bijgehouden en gepubliceerd. De handelaars die op de lijst staan, zijn verplicht jouw cadeaubon te aanvaarden.

Let op: de bonnen blijven 1 jaar geldig. Hou de vervaldatum in de gaten.

Sluit aan met je zaak!

Wil je met je onderneming meedoen met de cadeaubon? Neem dan contact op via lokaleeconomie@hoeilaart.be.

Als ondernemer op het platform is ikkoopinhoeilaart.be is gratis. Voor deelname aan de Hoeilaart-cadeaubon betaal je per jaar 80 euro aan de Raad voor Lokale Economie die dit budget gebruikt voor de organisatie en promotie van de actie Hoeilaart bruist.

Ondernemers, vaklieden, vrije beroepen, winkeliers en horeca-uitbaters die met de Hoeilaart-cadeaubon meedoen, staan vanzelf op het splinternieuwe ondernemersplatform ikkoophoeilaart.be, waar iedereen hun zaak kan terugvinden. Ze nemen automatisch ook deel aan alle promoacties van de raad voor lokale economie en het lokaal bestuur om onze lokale ondernemers te steunen en ‘kopen in Hoeilaart’ aan te moedigen.”

Raadpleeg het volledige reglement op www.hoeilaart.be/hoeilaart-cadeaubon.

Contact en openingsuren
Gemeenteplein 39
Hoeilaart 1560
België
Wegbeschrijving
Telefoon
02 658 28 57
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt aangeraden.

Alle openingsuren

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje over Hoeilaart