De Warmste Week in Hoeilaart

Ook dit jaar doet Hoeilaart mee aan De Warmste Week. In aanloop naar de kerstmarkt zal je vanaf deze week bij de Hoeilaartse handelaars spaarpotjes op de toonbank zien staan. Steek er een vrije bijdrage in en steun zo Vrijwilligerswerk Kinderdorp.

Vrijwilligerswerk Kinderdorp

Elk kind heeft recht op een warme en liefdevolle omgeving om op te groeien. De begeleiders van Kinderdorp-Sporen vzw spannen zich daar dagelijks met veel energie voor in en kunnen daarbij rekenen op de steun van een groepje vrijwilligers.

Onder het motto Ieder kind verdient het om een keer in het zonnetje gezet te worden, zorgen deze vrijwilligers voor wat extra aandacht: ze bakken verjaardagstaarten, organiseren feestjes, geven bijles wiskunde, kopen sportmateriaal aan, … Ook jouw bijdrage kan het verschil helpen maken. Elk duwtje in de rug is welkom!

Het ingezamelde bedrag zal op de kerstmarkt bekend gemaakt worden, samen met de opbrengst van de andere goede doelen die er in Hoeilaart waren.

Nog meer initiatieven?

Heb jij ook een initiatief op stapel staan voor de Warmste Week? Laat het dan weten aan de dienst Vrije Tijd. Dan kan de gemeente alle goede doelen samen in de kijker zetten en de globale opbrengst ervan op de kerstmarkt bekendmaken.

Ben jij ook benieuwd naar wat het totaalbedrag zal zijn en welke goede doelen er allemaal waren? Zorg dan dat je op zaterdag 14 december om 16 uur op de kerstmarkt bent!

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 13:00 tot 19:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Alle openingsuren

Vertel het verder