Digitale handelsgids staat online!

Naar aanleiding van het Weekend van de Klant, op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017, lanceert de gemeente Hoeilaart haar digitale handelsgids. Handelaars, zelfstandigen, vrije en medische beroepen uit Hoeilaart, die zelf hun gegevens in de database zetten, kunnen nu door iedereen op http://handelaars.hoeilaart.be teruggevonden worden.

Met deze gids biedt de gemeente de zelfstandigen, ondernemers, vrije beroepen en zorgverstrekkers een nieuw en gratis platform aan om hun zaak of bedrijf in de kijker te zetten, én om zelf hun gegevens doorlopend up-to-date te houden.

258 handelaars online

Voor dit project ging de gemeente in zee met psp communications. Dit Hoeilaartse communicatiebedrijf staat in voor de database, waarop handelaars en zelfstandigen zelf hun gegevens kunnen invullen, en voor het online ter beschikking stellen van deze informatie.

Alle ondernemers, handelaars, zelfstandigen, vrije en medische beroepen van wie ze de gegevens hadden, werden aangeschreven om mee te doen. Ook via verschillende mediakanalen werd de oproep verspreid.

Maar liefst 258 handelaars, onderverdeeld in een 120-tal verschillende categorieën, staan nu online met naam, adres, telefoonnummer en desgevallend ook website, mailadres en link naar hun Facebook.

De gebruikers kunnen door de lijst scrollen of gebruik maken van de zoekfunctie die selecteert op naam, adres en categorie.

Doorlopend aansluiten en wijzigen

Het systeem werkt met een landingspagina, waarvoor de deelnemende handelaars en zelfstandigen een wachtwoord krijgen. Met dit wachtwoord kunnen ze zelf de gegevens van hun zaak invullen, en die gegevens aanpassen. Ze kunnen ook op elk moment aangeven dat ze uit de database willen stappen.

Handelaars die nog niet online staan, kunnen steeds bij psp communications terecht om een wachtwoord aan te vragen. Ook handelaars die niet over een internetverbinding beschikken, helpt psp communications graag verder.

Contact: psp communications, Josse Biesmansstraat 7, 1560 Hoeilaart, tel. 02 658 00 60, info@psp.be.

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder