Doe mee aan de poëziewedstrijd van de bib

De bibliotheek organiseert naar aanleiding van de Poëzieweek een wedstrijd voor jong en oud. Het thema is Theater: op de planken of in de schijnwerpers staan, kostuums, schmink en glitter, … maar ook: het leven als schouwtoneel, een rolletje spelen, doen alsof, … Voel jij de inspiratie al borrelen? Pak dan nu pen en papier en laat je creativiteit de vrije loop! Je kan er bovendien een boekenbon mee winnen.

Deelnemen kan vanaf 8 tot 108 jaar. Jouw gedicht(en) indienen kan tot 20 januari door het op papier af te geven in de bib of te mailen naar bib [at] hoeilaart.be. Je kan ook een filmpje maken waarin een eigen creatie wordt voorgedragen, al dan niet met bijpassende beelden of gezongen. Daarvoor mag je in een groep van maximum vier personen werken. Noteer bij je inzending je naam, adres en leeftijd. Het volledige wedstrijdreglement kan je vinden op de website van de bib.

Alle inzendingen worden vanaf eind januari in de bib tentoongesteld. Op zondag 4 maart vindt de prijsuitreiking plaats in GC Felix Sohie. De winnende gedichten worden dan voorgedragen en muzikaal voorgesteld. Wie weet komt jouw creatie in de spotlights!

 

Contact en openingsuren

Bib Hoeilaart
Gemeenteplein 39, Gemeenschapscentrum Felix Sohie
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 17 44
E-mailadres: 
bib [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 13:00 tot 17:00
Morgen open van 16:00 tot 19:00
Alle openingsuren

Vertel het verder