Druivenfestival zoekt campagnebeeld!

Van 17 tot 20 september 2021 vindt het 74ste Druivenfestival plaats met als thema 'Hoeilaart Ontpopt'. Het wordt ongetwijfeld een topeditie waarin we weer zullen kunnen samenkomen en genieten van het beste wat ons dorp en onze streek te bieden hebben: sappige druiven, fijne verenigingen, heerlijke kaastaart, plezante optredens … Want na meer dan een jaar in onze cocon zijn we klaar om te ontpoppen tot kleurrijke vlinders, om samen te genieten van de sfeer en gezelligheid van het Druivenfestival. De enige bubbels die ertoe doen, zijn de lekkere bubbels van de flessen die we zullen kraken!

Word jij de ontwerper van het campagnebeeld?

Een topeditie vraagt om een topaffiche! Word jij de ontwerper van het campagnebeeld voor deze editie? Naast eeuwige roem, maak je kans op vijf waardebonnen van 50 euro die bij lokale handelaars kunnen besteed worden.

Voorwaarden:

  • Je neemt deel met één of meerdere voorstellen rond het thema 'Hoeilaart Ontpopt'
  • Je ontwerp is een algemeen campagnebeeld op maximum A3-formaat
  • Het campagnebeeld mag in het zwart of in kleur gemaakt worden
  • Je levert het beeld digitaal (minimum resolutie 300dpi) of op papier in
  • Het ontwerp omvat enkel een beeld, geen tekst
  • Wanneer jouw campagnebeeld wordt gekozen, geef je ons toestemming om in het ontwerp te knippen en tekst toe te voegen

Lokaal bestuur Hoeilaart blijft eigenaar van de intellectuele rechten en het copyright van de huisstijl die gebruikt wordt in het ontwerp. Het bestuur wordt van rechtswege eigenaar van het beeld.

Puntenverdeling door de jury:

Tijdens de eerste ronde wordt er gekeken of iedere deelnemer zich aan alle voorwaarden van de opdracht heeft gehouden.

In de tweede ronde krijgt elk jurylid de kans om drie stemmen uit te brengen. Dit kunnen drie stemmen op hetzelfde campagnebeeld of verdeelde stemmen zijn.

In de finale ronde blijven de drie campagnebeelden over die in de ronde ervoor de meeste stemmen kregen. Elk jurylid krijgt nu nog één stem om zijn finale keuze te maken. Het campagnebeeld met de meeste stemmen wint de wedstrijd 2021!

Hoe deelnemen?

Een digitaal ontwerp mail je naar vrijetijd@hoeilaart.be (met vermelding van je naam en je adres). Als je het ontwerp liever op papier indient, kan dat aan de balie van het GC Felix Sohie (elke werkdag van 9 tot 12 uur).

Je kan je voorstel indienen tot en met 30 april 2021.

Mail naar info@druivenfestival.be voor meer info.

 

Vertel het verder