Druivenfestival.be weldra online

Op dinsdag 18 juni om 19 uur gaat druivenfestival.be weer online. Je kan dan kennismaken met de nieuwe website, helemaal in het teken van het thema 'Om van te snoepen'.

Naar goede gewoonte kom je bij mondjesmaat te weten welke artiesten en welke nieuwe activiteiten er op het menu staan. Elke week wacht je een nieuwe verrassing om je op die manier de hele zomer zoet te houden.

De organisatoren geven natuurlijk wel al enkele toppers prijs. Zo kwam je er bijvoorbeeld al achter dat Willy Sommers naar het Druivenfestival komt. Haast je trouwens naar de balie van het GC Felix Sohie of naar de website www.felixsohie.be voor tickets, want de voorraad is beperkt en de fanclub van Willy is zeer groot. Nu vrijdag 14 juni, tijdens hun befaamde afterwork, maakt Nerorock ook enkele namen bekend.

Net als vorig jaar verwennen de organisatoren je met een gratis openluchtspektakel op vrijdag 13 september om 21 uur op het kruispunt aan de gemeentevijver. Benieuwd wie de opvolger van Pedaleando Hacia el Cielo wordt? Neem dan dinsdag zeker een kijkje op de vernieuwde website.

MEER INFO: Sam Vanderstraeten, coördinator Evenementen - tel. 02 657 05 04 - info@druivenfestival.be

Vertel het verder