Duboislaan wordt eenrichting vanaf 18 oktober

Opgelet: 16-10-2021 - Intussen kregen we het bericht dat de Duboislaan toch in twee richtingen open blijft (klik hier voor meer info).

08-10-2021 - Omwille van de werken aan het nieuwe ecorecreaduct 'De Priorij' over het kruispunt van Groenendaal, wordt de Duboislaan eenrichting vanaf maandag 18 oktober 2021. Deze werken kaderen in het project Werken aan de Ring. Het verkeer zal enkel richting Sint-Genesius-Rode kunnen rijden. Vanuit de Duboislaan het kruispunt oprijden, is dan niet meer mogelijk. Het verkeer dat vanuit Ukkel/Sint-Genesius-Rode komt, zal omgeleid worden via Waterloo. De duur van de werken wordt ingeschat op minstens 1 jaar.

Bekijk hier het plan van de aannemer met de aanduiding van de omleiding voor het verkeer.

Ook voor fietsers en voetgangers wordt de situatie aangepast. De fietsbrug langs de zuidkant (kant van Waterloo) wordt op 18 oktober afgesloten om de afbraakwerken te kunnen starten. Fietsers en voetgangers worden rond de werken geleid op een afgescheiden pad en omgeleid naar de fietsbrug langs de noordkant (kant Leonard). Daar kunnen ze op een veilige manier het kruispunt bovengronds oversteken.

Bekijk hier het plan met de aanduiding van de omleiding voor fietsers en voetgangers.

 

Vertel het verder