Een bank om meer te bewegen

In de tuin van het GC Felix Sohie kan je sinds kort bewegen. Met de IPitup-bank kan je tijdsefficiënt sporten waarbij je zowel conditie als kracht en stabiliteit traint. En dat alles op één bank.

IPitup is een beweegbank, een alles-in-één-toestel waarop je op korte tijd een volledige work-out kan doen. De bank met de bizarre naam en vorm, staat pal in de dorpskern. Een prima locatie voor jong en oud.

Hoeilaart leerde de bank kennen tijdens de demonstratie op de Sportelspeelpleindag en het Druivenfestival. De deelnemers én de Seniorenraad waren zó enthousiast dat ze een advies schreven om een bank aan te kopen. Hierdoor staat de beweegbank nu te pronken bij het GC Felix Sohie.

Iedereen die meer wil of moet bewegen, kan met de bank aan de slag, ongeacht zijn of haar niveau. Het infopaneel op de bank introduceert allerlei laagdrempelige oefeningen. Wil je een ruimer aanbod, download dan de bijhorende app voor een beweegprogramma op jouw maat. Deze gratis virtuele coach is te vinden op www.ipitup.be.

Op zaterdag 6 april om 11.30 uur wordt de bank plechtig ingehuldigd, kom zeker langs voor wat meer uitleg. Nadien kan je terecht voor een hapje en drankje op het foodtruckfestival, op het Gemeenteplein.

Er worden in de nabije toekomst nog enkele demosessies gepland.

Contact en openingsuren

Coördinator Sport en Gezondheid
Telefoon: 
02 894 54 26
E-mailadres: 
sport [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:00
Morgen open van 9:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:00
Alle openingsuren

Vertel het verder