Een digitale handelsgids

De gemeente wil een digitaal bestand aanleggen van alle handelaars, zelfstandigen, vrije en medische beroepen uit Hoeilaart. Het bestand zal als een online handelsgids door het grote publiek geraadpleegd kunnen worden. Een loodgieter, een kinesitherapeut, een advocaat, een bloemenwinkel, een wijnhandel, … iedereen vindt ze binnenkort op deze website terug.

Mailing

Om dit project in goede banen te leiden, heeft de gemeente een beroep gedaan op het communicatiebureau psp communications, gevestigd in Hoeilaart. Zij staan in voor het verzamelen en het online ter beschikking stellen van de gegevens.

Alle ondernemers, handelaars, zelfstandigen, vrije en medische beroepen van wie zij de gegevens hadden, heeft psp aangeschreven met de vraag om mee te doen.

Login

Het systeem werkt met een landingspagina waarvoor handelaars en zelfstandigen die wensen deel te nemen, een wachtwoord krijgen. Eens ingelogd kunnen ze zelf de gegevens van hun zaak invullen en aanpassen wanneer het nodig is. De database die zo gevormd wordt, wordt omgezet naar een online gids, een lijst met rubrieken die iedereen op www.hoeilaart.be zal kunnen inkijken.

Ze kunnen op de landingspagina ook expliciet laten weten dat ze niet opgenomen willen worden en op elk moment aangeven dat ze eruit willen stappen.

De opname in het bestand en de vermelding in de gids zijn gratis.

Met deze gids biedt de gemeente handelaars en zelfstandigen een nieuwe gelegenheid om hun zaak of bedrijf in de kijker te zetten én om zelf hun gegevens doorlopend up-to-date te houden.

Doe mee!

Handelaars en zelfstandigen die vermeld willen worden in deze digitale handelsgids en nog geen brief ontvangen hebben en/of niet over een internetverbinding beschikken, nemen best zo snel mogelijk contact op met psp communications: Josse Biesmansstraat 7, 1560 Hoeilaart, tel. 02 658 00 60, info@psp.be.

Contact en openingsuren

Dienst Lokale Economie
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 57
E-mailadres: 
lokaleeconomie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder