Extra verwarming voor sporthal

Eind vorig jaar konden verschillende sportclubs al naar het in opbouw zijnde nieuwe sport- en jeugdcomplex terugkeren. Mede door het winterweer krijgen ze in het nog niet volledig afgewerkte gebouw met onvoldoende verwarming af te rekenen. De aannemer zet extra verwarmingstoestellen in.

De laatste weken deden zich in de sporthal een aantal technische storingen aan de verwarmingsinstallatie voor. De capaciteit van de nieuwe ketel en de luchtverwarming lijken momenteel ook onvoldoende om met dit winterweer de grote zaal, die nog niet of nauwelijks geïsoleerd en nog niet winddicht is, op te warmen.
De kleedkamers die deel uitmaken van een ander verwarmingscircuit, vormen geen probleem. Ook de temperatuur van het water in de douches is prima.

De gemeente wil zeker zijn dat de clubs in aangename omstandigheden hun sport kunnen beoefenen en heeft de aannemer gevraagd om extra verwarmingscapaciteit te voorzien door middel van warmteblazers. Vanaf vrijdag 25 januari zal het in de sporthal al een stuk warmer worden.

De warmteblazers zullen blijven staan tot wanneer de aannemer kan garanderen dat de nieuwe installatie de verwarming voor 100 procent kan overnemen.

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00
Morgen gesloten
Alle openingsuren

Vertel het verder