Februari zonder alcohol

Na een succesvolle editie van 2018 neemt Hoeilaart in 2020 opnieuw deel aan de campagne Tournée Minérale. Wie gaat de uitdaging aan en drinkt in februari een maand lang geen alcohol? In 2018 namen 24 Hoeilanders deel. Doen we het dit jaar beter?

Alcohol is geen onschuldig product. Drinken beïnvloedt je gezondheid en heeft invloed op je veiligheid en je gedrag. Waarom niet eens een maand zonder alcohol en genieten van de vele voordelen? Je bruist van energie, je slaapt beter, je huid straalt, je werkt aan een gezond gewicht, je bespaart op centjes en katers zijn verleden tijd! Naast een betere gezondheid vallen er ook prijzen te winnen met de nationale actie. Daar bovenop schenkt de gemeente via lottrekking aan twee deelnemers uit Hoeilaart een mand met gezonde producten van Druiven Van Camp.

Meedoen dus, en vrienden en familie motiveren, want er valt enkel te winnen! Inschrijven bij team ‘gemeente Hoeilaart’ kan via deze link.

De actie is een samenwerking van de Druglijn en de Stichting tegen Kanker. Je kan dit goede doel ook financieel steunen en/of je laten sponsoren. Meer informatie op www.tourneeminerale.be.

Vertel het verder