Foodtruckfestival maakt thema Druivenfestival bekend

Op zaterdag 6 en zondag 7 april is het reizende foodtruckfestival Kantien Royal te gast in Hoeilaart. Samen met de omliggende horeca, tovert het festival het Gemeenteplein om tot een culinaire hotspot en geeft het de officiële aftrap van het terrasseizoen. Meteen wordt ook een tipje van de sluier over het Druivenfestival 2019 opgelicht.

Kantien Royal

Zaterdag 6 en zondag 7 april, Gemeenteplein Hoeilaart

  • Zaterdag open van 12 tot 22.30 uur (foodtrucks), tot 23.30 uur (bar)
  • Zondag open van 12 tot 22.30 uur (foodtrucks), tot 23.30 uur (bar)
  • Gratis toegang

Sinds 2014 reist Kantien Royal door Vlaanderen. Het festival heeft intussen meer dan 40 edities, 15 steden en meer dan 300.000 bezoekers op zijn conto.

Foodtrucks serveren een waaier aan wereldgerechten, de keuze is eindeloos. Trendy meubilair, compleet geïnstalleerde bar, randanimatie voor jong en oud, hippe dj’s en coole beats, gezellige zithoeken, picknick dekentjes, sfeervolle lichtjes, … maken het plaatje compleet.

Deelnemende foodtrucks:
Sanza Na Moyi (Vietnamees), Nou Mil (Spaanse kroketten), Frefrayo (frozen yoghurt), Wagyu by Koen & Natasja (burgers), Cono Pizza Bros (pizza), Yeshu Wok (Aziatisch), Ella's & M (Grieks), My Kim (Vietnamees), Lombaerts (culinair), Crunch (bread sticks), Magic-K (kroketten), Würst (Haute Dogs), Pan-N-Koek (pannenkoeken), Just Burger (burgers), Baan-Siam (Thais), Tasca Mobiel (Portugees), Baron Barista (koffie), The Popcycle (desserten).

Druivenfestival 2019

Heel Hoeilaart kijkt er reikhalzend naar uit. Op zaterdag 6 april om 18 uur is het zover en wordt tijdens het foodtruck festival het thema van het Druivenfestival 2019 officieel bekendgemaakt. Maar wie weet, misschien vinden de Hoeilanders het thema al wel eerder in hun brievenbus!?

De fijnproevers onder hen zullen alvast kunnen laten weten welke drie foodtrucks ze in september op het Druivenfestival willen ‘terug proeven’. Stemmen voor de leukste en lekkerste foodtrucks zal mogelijk zijn via de Hoeilaart-app. De poll is te vinden onder de rubriek ‘Gemeentediensten’.
Er zullen aan de bar ook stembiljetten klaarliggen voor wie de app nog niet op zijn smartphone geïnstalleerd heeft.

 

Vertel het verder