Hard Blok Café voor studenten

De maand augustus staat voor velen symbool voor zon, vakantie en genieten. We zouden haast vergeten dat er die bewuste maand ook studenten zich noodgedwongen moeten buigen over cursussen en handboeken!

Daarom opent de openbare studieruimte ‘Hard Blok Café’ in augustus opnieuw haar deuren voor de studenten met herexamens. Dat zal met strikte veiligheidsmaatregelen zijn én op een nieuwe locatie. Op voorhand een plek reserveren is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt!

Waar?

De cafetaria van het GC Felix Sohie.

Wanneer?

Elke dag van 3 augustus tot 28 augustus, telkens tussen 8.00 uur en 22.00 uur.

Hoe reserveren?

Om een veilige afstand te kunnen garanderen is het aantal plaatsen beperkt. Er wordt gewerkt met reservaties per week om de contactbubbels zo beperkt mogelijk te houden. Je plek reserveren kan door de week voor aanvang je naam, achternaam en telefoonnummer te mailen naar jeugd@hoeilaart.be. Op vrijdag worden de studenten die worden toegelaten in de daaropvolgende week via een bevestigingsmail op de hoogte gebracht.

In de zaal worden richtlijnen en signalisaties aangebracht zodat de maatregelen zo duidelijk mogelijk zijn en door iedereen worden opgevolgd.

Vertel het verder