Het Gemeenteplein zomert

Van 11 juni t.e.m. 29 augustus zal het Gemeenteplein weer bruisen van activiteit, in en rond de Zomerbar. Om over voldoende ruimte te beschikken en alles veilig te laten verlopen, wordt het verkeer rond het plein elk weekend, van vrijdagmorgen tot zondagavond, omgeleid en wordt de markt elke vrijdag opgesteld in een grote halve cirkel rond de bar. De kramen zullen ook het parkinggedeelte van het Gemeenteplein innemen.

Kom te voet of met de fiets!
Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets, zeker bij zonnig weer. Maak er een aangename wandeling of een ontspannend ritje van. Zo vermijd je de stress om een parkeerplaats te zoeken. Op en rond het Gemeenteplein staan extra fietsstallingen klaar.

Waar parkeren?
Kom je toch met de wagen, dan parkeer je best even verderop om de verkeersdrukte op en rond het Gemeenteplein te vermijden. Je kan onbeperkt parkeren (zonder blauwe schijf) op de parking in de Felix Sohiestraat en op het achterste gedeelte van de Mariënparking. Ook de parkings van het gemeentehuis, de Baron de Man d’Attenrodestraat en het SJC Koldam zijn beschikbaar (zonder blauwe schijf) en bevinden zich op wandelafstand van het Gemeenteplein.

Tijdelijke bushalte
De tijdelijke bushaltes van De Lijn bevinden zich het hele weekend achter de kerk, ter hoogte van de Wereldwinkel.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder