Hobbykoks uit het verenigingsleven gezocht

Met zijn jaarlijkse kookwedstrijd wil RINGtv het lokale verenigingsleven opnieuw op de agenda te zetten. In het kader van onze relancemaatregelen steunt lokaal bestuur Hoeilaart het initiatief en zoekt het vier hobbykoks die representatief zijn voor ons bruisende verenigingsleven.

Vier hobbykoks gezocht

Van spaghettifestijnen, barbecues en mosselkermissen tot meer geraffineerde nieuwjaarsetentjes … de eetfestijnen van de Hoeilaartse verenigingen zijn om je vingers bij af te likken. Telkens weer staan een aantal gemotiveerde en ervaren vrijwilligers achter de fornuizen.

Ben jij zo’n kok en zie je het zitten om met je kompaan aan de wedstrijd deel te nemen? Of wil je de koks van jouw vereniging voordragen? Laat het uiterlijk op 1 april 2021 weten via communicatie@hoeilaart.be.

De kookwedstrijd

In zes rondes nemen telkens twee duo’s van dezelfde gemeente het tegen elkaar op. De winnaars, zes duo’s uit zes verschillende gemeenten, spelen de finaleronde.

De opnames starten na de paasvakantie en vinden plaats in Evere, telkens op een vrijdag of zaterdag. De grote finale is gepland op zaterdag 12 juni 2021, bij brouwerij Palm.

RINGtv zal de wedstrijd en het verenigingsleven van de betrokken gemeenten zowel op tv als op sociale media onder de aandacht brengen.

Contact en openingsuren

Communicatiedienst
Jan van Ruusbroecpark z/n
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 48
E-mailadres: 
communicatie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren

Vertel het verder