Hulp bij het invullen van je belastingaangifte

Heb je vragen over je aangifte voor de personenbelasting (aanslagjaar 2022, inkomsten 2021) of wil je gewoon geholpen worden bij het invullen ervan, dan kan je terecht op de spreekuren die de Federale Overheidsdienst Financiën houdt in Hoeilaart:

op maandag 13 juni 2022,
van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur
in lokaal Sloesveld op het gelijkvloers van het GC Felix Sohie.

Je moet vooraf een afspraak maken. Dat dient telefonisch te gebeuren bij het secretariaat op het nummer 02 658 28 49 (elke werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur). Opgelet, want de plaatsen zijn beperkt.

Breng mee: je identiteitskaart, fiches en alle documenten waarmee je eventueel belastingverminderingen kan krijgen (lening, kinderopvang, …). Kom je voor iemand anders? Breng dan een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee, en een volmacht.

Heb je het papieren aangifteformulier (‘bruine omslag’) nog niet ontvangen? Niet erg! Dat heb je niet nodig. De aangifte gebeurt er online via Tax-on-Web.

Heb je geen plek kunnen reserveren of kan je die dag niet? Dan kan je voor telefonische hulp en inlichtingen tussen 9 en 17 uur terecht bij het contactcenter van Leuven op het nummer 02 575 07 80.

Contact en openingsuren

Communicatiedienst
Jan van Ruusbroecpark z/n
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 48
E-mailadres: 
communicatie [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag gesloten
Morgen gesloten
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden.

Alle openingsuren

Vertel het verder