Infomoment over autodelen

Op het eerstvolgende Open Forum van de mobiliteitsraad komt het Vlaams Netwerk Autodelen (www.autodelen.net) uitleggen wat autodelen precies is, wat de voordelen ervan zijn en hoe het in de praktijk georganiseerd kan worden. Iedereen is welkom!

Foto: ©Jasper Leonard

Autodelen gaat uit van een eenvoudig principe: de wagen wordt gebruikt wanneer hij nodig is. Wanneer de wagen niet nodig is kan deze door een andere persoon gebruikt worden.
Autodelen biedt grote milieu-, sociale en economische voordelen. Het vermindert het aantal auto’s, het aantal files, de CO2-uitstoot, de parkeerdruk en de individuele kost voor gebruik van een wagen. Autodelen is een duurzaam en flexibel alternatief voor het bezit van een wagen. Kortom, autodelen is interessant voor jezelf en de maatschappij. Kom naar het Open Forum van de mobiliteitsraad en verneem er meer over.

Het Open Forum van de mobiliteitsraad vindt plaats op dinsdag 22 september, om 19 uur in de grote zaal van het GC Felix Sohie.

Naast dit infomoment over autodelen, staan ook volgende punten op de agenda:

  • Visie over mobiliteit in Hoeilaart -  door Pieter Muyldermans, schepen van mobiliteit;
  • Aanpak verkeershandhaving door politiezone Druivenstreek - door Sebastien Verbeke, korpschef, en Lena Lecossois, commissaris en bestuurlijk coördinator van Politiezone Druivenstreek.

Contact en openingsuren

Technische dienst
Jan van Ruusbroecpark
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 658 28 70
E-mailadres: 
technischedienst [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00
Een afspraak maken wordt ten stelligste aangeraden. Op donderdag tussen 16 en 19.30 uur kan je op deze dienst ook terecht op afspraak.

Alle openingsuren

Vertel het verder