Inschrijven voor de herfstvakantie

Op dinsdag 3 oktober starten de online inschrijvingen voor de Grabbelpasactiviteiten in de herfstvakantie. De gemeente biedt samen met Creafant vzw en Theater Spoor 6 een ‘griezelig’ programma aan dat helemaal in het teken staat van Halloween.

Op maandag en dinsdag 30 en 31 oktober zijn er allerlei griezelig leuke workshops. De kinderen koken samen mysterieuze gerechtjes, knutselen enge kunstwerkjes en spelen griezelige spelletjes.

Op vrijdag 3 november sluiten de kleuters de week af met een theatervoorstelling van Theater Spoor 6, waarin boswachter Bo een onbekend boswezen leert kennen. 's Namiddags laten ze op het kleuterfestival monstertattoos zetten of laten ze zich schminken in een griezelig feetje of als hun favoriete monster, …
De kinderen van de lagere school gaan op uitstap naar Technopolis. Ook daar draait alles rond Halloween.

Prijs?

Kinderen die in Hoeilaart wonen betalen 8 euro, kinderen van buiten Hoeilaart 10 euro. Sommige gezinnen kunnen 50 % korting krijgen.

Hoe inschrijven?

Kinderen die in Hoeilaart wonen en/of in Hoeilaart naar school gaan:

  • kunnen vanaf dinsdag 3 oktober, 16 uur, hier online inschrijven. Betalen dient ook online te gebeuren.
  • of kunnen op dinsdag 3 oktober, van 16 tot 19 uur, eventueel ook inschrijven aan de balie van GC Felix Sohie. Betalen gebeurt daar met de bancontactkaart.

Vanaf dinsdag 10 oktober, 16 uur, kunnen ook andere kinderen online inschrijven.

Om in te schrijven heb je een Grabbelpasje nodig. Dat kost 4 euro per kalenderjaar. Het pasje kan eveneens online of aan de balie aangekocht worden. Het geeft je ook recht op kortingen bij verschillende pretparken, zwembaden, speeltuinen, …

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:30
Morgen open van 8:15 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00
Alle openingsuren

Vertel het verder