Inschrijven voor de zomervakantie

Voor Hoeilaartse kinderen en jongeren staan tijdens de zomervakantie weer heel leuke activiteiten op het programma. Inschrijven kan vanaf dinsdag 4 juni (16 uur). Snel zijn is de boodschap!

De inschrijvingen voor juli en augustus 2019 zijn afgesloten.

SPEELPLEIN BOEMERANG

Van 1 tot 19 juli (niet op 11 juli)

Van 5 tot 16 augustus (niet op 15 augustus)

De speelpleinwerking richt zich tot kinderen van het eerste kleuterklasje tot en met het zesde leerjaar. Kindjes van het instapklasje die al zindelijk zijn, zijn ook welkom.

Animatoren en hoofdanimatoren steken elke dag opnieuw een leuk, afwisselend programma in mekaar. In verschillende leeftijdgroepjes wordt er getekend en gedanst, gezwommen en gesprongen en vooral heel veel gespeeld!

KIDSMIX

Van 19 tot 30 augustus

Kinderen van 2,5 tot 12 jaar kunnen zich gedurende twee weken uitleven op KidsMix, een combinatie van speelplein en sport. Dubbel zo leuk dus! De kinderen gaan knutselen, badmintonnen, koken, volleyballen, naar het bos, zwemmen en heel veel meer. De gekke speelpleinanimatoren begeleiden het speelpleinprogramma en de sportmonitoren doen waar zij goed in zijn: sport begeleiden!

TIENERS

Op 4 & 5 juli en 8 & 9 augustus

‘TIENERS’ staat voor een heleboel coole dagactiviteiten. Iedereen van het 1ste tot en met het 4de middelbaar is welkom. De activiteiten zijn telkens anders, maar altijd even leuk: muurklimmen, avonturenparcours, animatieworkshops …

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen verlopen via een online inschrijvingssysteem, ReCreatex. Wie niet beschikt over een internetconnectie is op de eerste inschrijfdag van 16 tot 19 uur welkom aan de balie van het GC Felix Sohie. De betaling gebeurt met bankkaart. Ouders met een inkomen onder een bepaalde grens kunnen op de inschrijvingstarieven 50 % korting krijgen. Informeer je dus goed alvorens voor een activiteit in te schrijven.

Online inschrijven kan hier:

  • kinderen die in Hoeilaart wonen of hier naar school gaan: vanaf dinsdag 4 juni (16 uur);
  • andere kinderen: vanaf dinsdag 11 juni (16 uur).

Aan de balie van het Gemeenschapscentrum Felix Sohie:

  • dinsdag 4 juni van 16 tot 19 uur.

Contact en openingsuren

Dienst Vrije Tijd
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart
Telefoon: 
02 657 05 04
E-mailadres: 
vrijetijd [at] hoeilaart.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 8:15 tot 12:00
Morgen open van 8:15 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00
Alle openingsuren

Vertel het verder